Vanaf welke tijd kan ik de MTB’s ophalen?

De MTB’s kunnen op de gereserveerde dag vanaf 09:00 worden opgehaald. Later mag ook, je hoeft ons hier niet van te voren over te bellen of mailen.

Hoe laat moeten de MTB’s uiterlijk retour zijn?

De MTB’s dienen uiterlijk dezelfde dag voor sluitingstijd bij ons retour te zijn.
Onze sluitingstijden vind je hier.

Zit er een helm bij de MTB huur inbegrepen?

Ja, we hebben gratis veilige helmen beschikbaar in verschillende maten, ook voor kinderen (minimumleeftijd is 8 jaar).

Verhuren jullie ook MTB’s voor kinderen?

Jazeker! Kinderen kunnen ook lekker meefietsen (op het parcours) onder begeleiding van een volwassene. De minimumleeftijd is 8 jaar.

Hebben jullie klikpedalen beschikbaar voor de MTB’s?

Heb je eigen fietsschoenen? Wij hebben verschillende klikpedalen beschikbaar welke we ter plekke gratis kunnen monteren op de huurfietsen.

Kan ik ook dagdelen of meerdere dagen huren?

Nee. We vinden het belangrijk om de verhuurfietsen in goede conditie aan onze klanten te overhandigen. Bij halve dagen bleek er vaak te weinig tijd tussen 2 dagdelen te zijn om de fietsen te reinigen. En bij het verhuur van meerdere dagen kunnen we de fietsen niet optimaal onderhouden.

Verkopen jullie ook gebruikte huurfietsen?

Omdat we regelmatig onze huurfietsen vervangen voor de nieuwste modellen hebben we soms oude modellen in de verkoop staan. Deze mountainbikes worden vóór de verkoop gereinigd en krijgen een grondige onderhoudsbeurt.

Waar kan ik mijn auto parkeren?

Ben je met de auto? Geen probleem! We hebben eigen parkeergelegenheid die we gratis beschikbaar stellen aan onze mountainbike huurders. Op drukke dagen kan het voorkomen dat onze parkeerplaatsen vol zijn. Je vindt op een steenworp afstand betaalde parkeerplaatsen.

Wil je ook betrouwbare mountainbikes huren voor onvergetelijke ritten?

We hebben een grote voorraad goed onderhouden mountainbikes te huur. Ideaal om het het mountainbike parscours van Schoorl te rijden of andere prachtige routes in Schoorl of Bergen.