Over Mountainbike Huren Schoorl

over Mountainbike Huren Schoorl

Uiteindelijk telt voor ons maar één ding:
Onze klanten van de perfecte mountainbike voorzien voor een onvergetelijke rit op het MTB parcours van Schoorl.

Passie voor mountainbiken

Vanuit onze passie voor mountainbiken is Mountainbike Huren Schoorl ontstaan, als onderdeel van Fietsenwinkel Schoorl. Voor ons staat mountainbiken voor avontuur, buiten genieten, natuurbeleving, verbeterde fysieke kracht en uithoudingsvermogen, gezelligheid, plezier maken en nog veel meer. Vanuit onze verhuur-locatie op de Laanweg 9 in Schoorl delen we graag onze liefde voor mountainbiken met anderen.

Even voorstellen

Floor Krul op mountainbike

Floor Krul, aangenaam!

Hallo, ik ben Floor Krul, geboren aan de voet van het mooiste MTB parcours van Nederland. Al jong was ik in Schoorl en omstreken op de fiets te vinden. Op mijn 13e startte ik mijn eerste bijbaantje in de fietsenbranche. Na jaren ervaring te hebben opgedaan bij fietsbedrijven in Amsterdam, Petten en Schoorl zag in 2013 Floor’s Fietsenreparaties het levenslicht.

Omdat ik ook klanten wilde helpen bij het huren of aanschaffen van van een nieuwe fiets, ging mijn bedrijf vanaf 2015 verder onder de naam Fietsenwinkel Schoorl. Ook lanceerde in dat jaar de website die je nu bekijkt, Mountainbike Huren Schoorl.

over Mountainbike Huren Schoorl DNA
IN ONZE DNA

Waar we in geloven

Laat geen spoor achter

De duinen van Schoorl en Bergen zijn prachtig. Wij omarmen en ondersteunen dit mooie stuk natuur en houden het graag schoon. We laten geen spoor achter, alleen bandensporen.

Wees vriendelijk

De natuur is van ons allemaal en ieder geniet daar op z’n eigen manier van, fietsend, wandelend of te paard. We moedigen vriendelijkheid en respect aan en geven elkaar graag de ruimte.

Wij steunen MTB-Noordwest

Zonder de inzet van MTB-Noordwest en hun vrijwilligers zou MTB Route Schoorl niet bestaan. Fietsenwinkel Schoorl is onderhoudspartner van MTB-Noordwest en doet daarnaast jaarlijks een vrijwillige bijdrage.

Blijf op de toegestane paden

Door te mountainbiken op de toegestane paden kunnen mountainbikers in harmonie met de natuur en andere recreanten duurzaam genieten van de prachtige sport die mountainbiken is.