SAMEN FIETSEN

Kinder mountainbike huren in Schoorl

kinder mountainbikes huren Schoorl

Controle. Comfort. Fun. Daar staan onze XS en XXS MERIDA kinder-mountainbikes voor. Daarmee kunnen de jonge fietsliefhebbers ook gezellig mee op de mountainbike. Want wat is er nou mooier dan samen met je kinderen genieten van prachtige ritten? Heerlijk samen de MTB routes van Schoorl en Bergen verkennen. Avonturen om niet snel te vergeten!

En natuurlijk worden ook de MTB’s voor kinderen geleverd met een veilige helm. Wil je met je kind het mountainbike parcours van Schoorl op? Of gewoon lekker een stukje fietsen door de Schoorlse Duinen? De minimumleeftijd voor het huren van een mountainbike is 8 jaar, onder begeleiding van een volwassene.

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Perfecte service. Mooie en goed onderhouden MTB’s. Helm bij de prijs in. Ook voor onze kinderen van 8 en 13 jaar mooie MTB’s met goed passende kinderhelmen. Zeker een aanrader om hier fietsen te huren.
Gerrit van de Pol

Maten kinder MTB’s

Onze huurmountainbikes voor kinderen in 2 verschillende maten staan tot je beschikking.

MaatFramemaatLichaamslengte
XXS11″Korter dan 1,30 m
XS13,5″1,30 – 1,65 m
S *15″1,57 – 1,73 m

Je kunt onze actuele voorraad van beschikbare MTB’s (voor kinderen én volwassenen) zien in onze reserveringskalender.

MTB MAAT XXS

MERIDA Matts J.24+ mountainbike

Voor kinderen korter dan 1,30 meter. Deze MERIDA Mats J.24+ is dé mountainbike voor jongens en meiden die net een beetje meer willen. Door de extra brede 24″ x 2.4 banden heeft je kind in Schoorl en omstreken voldoende grip. Zowel op asfalt, het Schoorlse parcours als zandweggetjes. Deze extra brede banden dempen dusdanig dat een zwaardere verende voorvork overbodig is. En je kind beschikt altijd over voldoende remkracht met de betrouwbare hydraulische schijfremmen.

Een leuk weetje dat je straks tijdens het fietsen aan je kind kunt vertellen: het aluminium voor het frame van deze kinderfiets is afkomstig uit de lucht- en ruimtevaart. Extra licht en oersterk. Al met al een super stoere fiets voor de jonge mountainbikers.

MERIDA Matts J.24
  • Extra grip en comfort door brede banden
  • 8 versnellingen
  • Goede hydraulische schijfremmen
  • Lichtgewicht aluminium frame
MTB MAAT XS

MERIDA Seven 20 mountainbike

Voor kinderen met een lengte van tussen de 1,30 en 1,65 meter. Deze MERIDA Seven 20 is dé mountainbike waarmee je vol vertrouwen de prachtige onverharde paden verkent. En op het mountainbike parcours van Schoorl staat deze MTB ook zijn mannetje. Geniet samen met je kind van de prachtige natuur van Schoorl en Bergen.

MERIDA Big Seven 20
  • Verende voorvork, ideaal voor parcours
  • Met 24 versnellingen meer controle
  • Goede hydraulische schijfremmen
  • Lichtgewicht aluminium frame

Wil je ook de beste MTB voor je kind huren?