MTB lessen en clinics in Schoorl

mtb training schoorl

Zoek je een MTB training, guiding of clinic in Schoorl? En wil je daarbij begeleid worden door ervaren en professionele mountainbikers?

Mountainbike Huren Schoorl – onderdeel van Fietsenwinkel Schoorl – biedt in samenwerking met MTBSchoorl.nl mountainbike trainingen, clinics en guiding in Schoorl aan.

Deskundige begeleiding die er op gericht is jouw mountainbike beleving te optimaliseren.

Mountainbike guiding in Schoorl

MTBSchoorl.nl helpt je graag op de MTB het prachtige duingebied rondom Schoorl te ontdekken. De MTB guiding is geschikt voor ieder niveau: van beginner tot gevorderde.

Onder begeleiding van een professionele gids kun je op je eigen MTB of huurfiets van Mountainbike Huren Schoorl op pad gaan. Je kunt kiezen uit verschillende routes. Jij kiest.

Floor Krul (eigenaar van Fietsenwinkel Schoorl) en James Hobbs (eigenaar MTBSchoorl) werken heel graag met elkaar samen om de verhuur van MTB’s en het begeleiden van groepen in Schoorl nog beter aan te kunnen bieden. Je kan via MTBSchoorl een MTB huren en tegelijkertijd een gids erbij boeken. Of je zoekt begeleiding voor een mountainbiketocht maar hebt nog een (extra) MTB nodig.

James Hobbs – woont in Schoorl en heeft 20 jaar ervaring als gids en (outdoor) trainer. Daarnaast is hij certified Lifeguard en docent Sport- en Bewegingsonderwijs.

MTB clinics lessen James Hobbs

De kans is groot dat je James op zijn MTB  tegenkomt in de Schoorlse duinen. Hij rijdt het liefst op het Mountainbike Parcours van Schoorl of in het waterleidingsgebied van het PWN. Hij rijdt sowieso elke woensdagmiddag, donderdagochtend en zaterdag met zijn mountainbike lessen in de duinen.

Wil je meer weten over James en zijn diensten? Neem dan een kijkje op MTBSchoorl voor alle mogelijkheden voor mountainbikebegeleiding.

Wil je ontspannen de duinen verkennen of jezelf lekker uitleven op het Mountainbike Parcours van Schoorl?

MTB trainingen en clinics

Sinds het najaar van 2016 rijdt MTBSchoorl.nl met een aantal trainingsgroepen in de duinen. Er zijn verschillende een groepen; voor volwassenen en Ladies Only, maar ook voor jeugd (van 7 tot 12 jaar).

Het accent bij de jeugd komt te liggen op beleven van en introductie tot de mountainbikesport. De jeugd start elke woensdagmiddag om 14.30 uur en zaterdagochtend om 9 uur en 10.45 uur vanaf de winkel in Schoorl.

De volwassenen rijden op verschillende momenten in de week. Op donderdagochtend om 8.45 uur vertrekt vanaf blooming hotel de Ladies Ride. Ook wordt er regelmatig in de avonden gereden.

Meer gedetailleerde informatie over de verschillende trainingsgroepen kan je vinden op MTBSchoorl.nl/mtb-lessen.

Interesse in een MTB training, clinic of guiding in Schoorl?

Vul dan hieronder het formulier in om een afspraak te maken.

Vul hier je voornaam in.
Vul hier je achternaam in.
Vul hier je telefoonnummer in.
Kies een datum.
Kies een verwachte starttijd.
Opmerking (optioneel)
Jouw bericht, hoe kunnen we je helpen?